Bändi puhul, mis on tegutsenud üle 20 aasta, ei anna nad väga sageli reliise välja. Selle aja jooksul on nad välja andnud vaid kaks kuradi head albumit. Viimane ilmus 2013. aastal.Nii et paljude fännide jaoks, sealhulgas minu jaoks, oli ootamine üsna pikk. Kindlasti võib öelda, et nende viimane album Let's Go Stomp ei valmistanud pettumust. 17 laulu vana kooli psychobillyst/neo rockabillyst.Pealugu "Let's Go Stomp" ilmus varem 2015. aastal kogumikalbumil Lunatic Rampage 2. Ka "Psycho Holiday" ilmus varem 2012. aastal.Üldiselt on see meeleolukas, meeldejääv ja lahe lugu, mis lööb selle hoo sisse. See on täis nalja ja suurepärast löömist. Tähtsündmused on järgmised: "Same Shit Different Day", "Set The World On Fire", "Now I Wanna Be A Bank Robber" ja "Psycho Police".

See on Hellstompersi parim album ja "Let's Go Stomp" on üks parimaid üle aastate.See on kohustuslik ka vana kooli psychobilly ja neo-rockabilly austajatele. Soovitan soojalt!!!
https://www.facebook.com/hellstompers/

Uudised